Děti blog - den 5.

05.07.2018 20:22

Dnes jsme šli dlouhou výpravu kvůli dobytí Říma. Asi po dvaceti minutách cesty jsme hráli první hru, která se odehrávala u řeky Rubikon. Spočívala v tom, že jsme postupně chodili asi po minutových intervalech a cestou jsme si museli zapamatovat čísla, která byla na stromech. Když jsme prošli trasu, Baruška nám dala papír a my jsme po podepsání měli napsat co nejvíce čísel. Vyhrál ten, kdo měl nejvíce čísel.

 Druhou hru jsme narozdíl od první hráli v kohortách (skupinách). Jeden člen z týmu předváděl pantomimou dané slovo a zbytek týmu musel slovo uhodnout a najít ho na papírku, který byl opodál u stromu. Vyhrál ten, kdo to stihl nejrychleji a s nejméně chybami.

 V lázních (aqvaparku) jsme mohli buď do divoké řeky, kde jsme bojovali, nebo na tobogán, do vířivky a také do velkého bazénu, kde jsme hráli kohoutí zápasy. Po čtyřiceti minutách jsme se vyfotili, pak si zase zaplavali a šli jsme pryč. Když jsme vyšli ven, dostali jsme rozchod a mohli jsme si koupit hranolky nebo další dobroty. Po hodině jsme se vydali na cestu zpět.

 Večer po večeři jsme svolali sněm a zavedli další zákony. Pac a pusu, dobrou noc =)

Davídek