Děti blog - den 3.

03.07.2018 22:21

Ráno když jsme ráno vstali tak jsme se šli nasnídat. Ke snídani jsme měli křupky s mlíkem nebo chleba, mohli jsme si vibrat. Pak probíhal dopolední program. Potom jsme se šli na svačinu. Měli jsme banány a pak jsme si šli dodělat věci který jsme měli v dopolednim programu. Potom jsme se šli naobědvat. Měli jsme kuře s omáčkou a knedlíkama. Pak jsme měli polední klid. Na polednim klidu jsme odpočívali, pak jsme měli odpolední program.

Tam jsme chodili po papírcích a na nich jsme si mohli vibrat kam pujdeme. Kdiž jsme doběhli do cíle hráli jsme aktyvity nebo twister. Potom jsme se šli navečeřet. Měli jsme bramborovou kaši s párkem a pak jsme šli na brýfink v kostýmech. Tam nám rozdali víplatu a pak jsme měli večerní volno. Mohli jsme jít ven nebo hrát na počítači. Potom jsme šli spát.

Danielka

Hra:
Dnes jsme se snažili infiltrovat do galské vesnice. Na začátku jsme začínali u Galské vesnice, lesa a posvátného kopečku s menhiry, měli jsme možnosti jak se dostat do Galské vesnice.

Kdyby jsme neodpověděli galům na jejich otázky, tak by nás nepustili do jejich vesnice a když jsme se dostali do Galské vesnice dnešní program byl u konce. Ale aby nám uvěřili, že jsme Galové, tak jsme museli jít po cestách zjistit jména na zodpovězení otázek. První byla, jak se jmenuje nejstarší drujd v Galské vesnici. Druhá otáska byla kdo je kapitánem galské vesnice a poslední byla, kdo byl nejlepší bard.

Aby jsme zjistili odpověť na první otásku museli jsme jít na posvátný kopeček s menhiry a tam jsme slyšeli při sněmu drujdů jeho jméno. Při druhé otásce jsme museli jít do galské vesnice, aby jsme šli na výcvik kde nás cvičil vůdce a tak jsme zjistili jeho jméno a poslední jsme šli do lesa a tam se nás zeptal Trubadix kdo je nejlepší bard a mi jsme mu odpověděli, že on a on nám dal lístky na konzert který byl v Galské vesnici.

Martin Š.