Speciál: profesorský sbor očima studentů

07.07.2019 21:33

Seznam profesorů:

David Kocík (Koriandr Skřekomil) -  Vtipný, přísný, ale za to spravedlivý, a proto má správnou povahu na to být ředitelem školy. Všechno co David dělá dělá naplno a s velkým odhodláním.

Honza Suchomel (Nedan Hůlka) - Zábavný, obětavý, chápavý a "baví" ho vyndavat klíšťata a díky těmto vlastnostem je skvělým zdravotníkem.

Tomáš Kult (Baltazar) - Je velice společenský, milý, rozhodný, a proto je skvělým lektorem na táboře. Tomáš je velmi  vyrovnaný a klidný člověk vždy nám všem se vším ochotně poradí.

Jirka Zemko (Magnus Škrábal) - Jirka je rozený komediant, kam přijde, tam baví lidi od rána do večera. Také je dost dobrý fotograf, vždy a všude fotí, ale díky jeho povaze jsou z toho spíš vtipné a trošku trapně vypadající fotky. (Taky je trochu dětinský, ale my ho máme rádi)   

Míša Olšovská (Škrudencie Polétavá) - Rozumná, chytrá,milá a je dobrodružný typ , a proto je výborným průvodcem v přírodě a skvělý  společník na výlety.

Terka Dudková (Karmína Osmičelá) - Sečtělá, chytrá a báječná blogerka. Terka má také dechberoucí hlas, a proto si moc užíváme, když zpívá.

Míša Nedvědová (Mandagora Kořínková) - Míša je jeden z nejhodnějších lidí, které jsme za svůj život potkali. Je chytrá, chápavá a spravedlivá. Míša se také stále usmívá patří mezi lidi, které když potkáte tak vás nabijí pozitivní energií.

David a Kája