Den 3. - děti

03.07.2019 20:54

Dnes ráno jsme vstali a šli na snídani a pak měli dopolední programy. Po nich jsme měli oběd. K obědu byly masové koule s těstovinami. Jako odpolední program byl turnaj v metlobalu. To je bezkontaktní míčový sport, při kterém se každý tým snaží dostat míč za protivníkovu čáru. Hráč s míčem v ruce nesmí dělat kroky. Když míč spadne na zem, míč získává protivník. Našemu týmu to moc nešlo, ale zase jsme se při tom všichni dobře bavili. Nakonec vyhrál Nebelvír, druhý byl Zmijozel, třetí Mrzimor a čtvrtý byl tým Havraspár. Nakonec jsme měli večeři. To byla čočka s vejcem.

Filip M.

Snídaně byla jako obvykle ráno v osm hodin, následovaly dopolední programy společně se svačinkou. K obědu jsme měli zeleninovou polévku a rajskou omáčku s těstovinami a masovými koulemi.

Hned po poledním klidu jsme se sešli venku a rozdělili se podle našich kolejí. Dnes se totiž uskutečnil bradavický turnaj v metlobalu. Jednotlivé zápasy byly velmi napínavé a zábavné. Každá kolej se utkala se všemi svými protivníky a poctivě sbírala body pro svůj tým. Nesmíme opomenout svačinu, která nám doplnila energii a sílu na další zápasy. Po celém odpoledni stráveném hraním metlobalu se jednotlivé týmy umístily následovně: 1. Nebelvír, 2. Zmijozel, 3. Mrzimor, 4. Havraspár.

Na kouzelnickém sněmu jsme se dozvěděli výsledky metlobalu a byli odměněni novými kouzly. Někteří obdrželi kouzla i za splněné specializace z minulého dne nebo za psaní blogu.

Verča, Andy, Zuzy