Den 0. - děti

30.06.2019 23:03

Blog děti - den 0.

Neděle se mi líbila hlavně proto, že sme hráli vybiku.
Večeře mi chutnala docela dost a šťáva eště víc. Pokoje sou tu hezké natož když na pokoji máte alespoň jednoho kamaráda.
Když sme se večer rozdělovali do kolejí, moudrý klobouk mě zařadil do Zmiozelu.

Péťa

Tabor: Dnes sme o 14:30 prisli do tabora. Cakali nas veduci. Rodicia nas zapsali a potom sme isli na izbu c. 24.
Ked sme sa zlozili na izbe, isli sme sa von hrat zoznamovacie hry. O 18:00 sme isli na veceru. Boli spagety. Potom sme sa premiestnili o 19:00 k pahrebe. Tam nas informovali o skolskom poriadku, co sa moze a co nie a potom nas rozdelili do kolai s cim im pomohol triediaci klobuk.
Po roztriedeni sme si isli odlozit kostym kuzelnika a isli sme pisat blog. Mame cas do 21:30. Potom pojdeme na izbu. O 22:00 musime mat v izbe zhasnute. Mozeme sa vsak este ticho rozpravat. Sme velmi radi ye mozeme byt na tomto skvelom tabore.

Bradavice: Dnes sme o 14:30 prisli na stanicu Kings Cross a presli sme na nastupiste 9 a 3/4.
Ked sme si dali veceru pri dlhych stoloch a kuzelnej vyzdobe, zacali nas triedit do roznych kolai v com nasim profesorom pomohol triediaci klobuk.
Po roztriedeni sme isli na internat. Do 21:30 mozeme byt v klubovni. O 22:00 uz musime mat v miestnosti zhasnute ale mozeme sa este ticho rozpravat. Sme velmi radi yz moyeme chodit na SKOLU CAR A KOUZEL V BRADAVICICH.

Saša a Gaia