Třetí den

03.08.2010 22:35

Dnešní plán - Zoo Chomutov.

Počasí - leje. Změna Zoo bude, ale virtuální. Nejdříve však necháme agenty si pospat o půl hoďky déle, aby to dnes bylo do růžova (... a bylo).

Ráno nám nezbývalo než to říci našim agentům - zklamání, ale i jiskření v očích. Bude Quake!
Quake? Co to je? Nějaké zvíře? Toto zvíře generální štáb neznal. Dobrá tedy, bude zvíře Quake - nakreslete ho, napište jeho jméno rodové i druhové, také latinské, kde žije, co jí ...

"Né, to jsi špatně pochopila! "

Žadný špatně pochopila, první úkol je dán :-) A k němu přibyly i další. A stále leje.

Prozkoumat staré zprávy agentury, vyvodit důsledky. A stále leje.

Polední klid, stále leje.

Zkoušky smyslů - že by se počasí umoudřilo?

Vyrážíme prozkoumat terén, zda se hmota nevyskytuje stále ve vymezeném území. Dnes vyspaní agenti pěkně šlapali, za chvíli jsme byli tam. Zelená hmota tam byla, odebrali jsem vzorky a mohli zpět.

Již včera se začali agenti hlásit na mytí nádobí (však to taky hned Viky, který myl talíře po sladkých knedlících neopomněl okomentovat ve svém článku na jejich blogu). Vypadá to, že největší sběrači bodů z loňska i letos budou mýt nádobí často. Nejraději by si to zamluvili na celý týden. Monča při utírání nádobí večer poskakovala jako laňka (jak nás upozornila), jen aby nám dokázala, že jsou čilí a vyspalí a "kdy bude večerka?".

Večerka byla v 22 h. Adam K. s Adélou však se kočkovali. Tady bude klid ! - My máme hlad! Byl to hlad velký, snědli kde co. Myšleno celá parta HIC (Monča, Adéla, Adam K., Petr, Viky).
Kačka Kr. se však v tělocvičně bojí, asi je tam zelená hmota. Něco tam šustí .... - byl to Viky ve spacáku.
Nakonec Elene Black přečetla agentům Mikulášovy patálie a snad už spí.

Fotogalerie