Šestý den

06.08.2010 23:30

Na dnešek jsme si naplánovali prověřit fyzičku našich agentů v Aquaparku v Mostě. Celý den pršelo, ale to nám tentokrát nevadilo. Ukázalo se, že agenti jsou schopní a vše jim šlo velice dobře :-) Všichni jsme si to v aquaparku užili, a ani se dnes nikdo neptal, proč centrála pro nás neposlala auto či vrtulník a zvládli cestu pouhým vlakem.

Nejvíce se však osvědčili v kupování popkornu z automatu. Jen málokterý agent odolal.

Když jsme se však vrátili, napadla naší základnu zákeřná zelená hmota. Vlezla oknem do jídelny v době, kdy tam byla Mrs. Smith a Elene Black. Ihned se na ně vrhla. Naštěstí agenti byli duchapřítomní a na velící důstojníky vylili několik litrů vody včetně šťávy, která jim zbyla z výletu.  Zbytky zelené hmoty agenti zlikvidovali a také vše vzorně uklidili.

Agenti však museli před zelenou hmotou utéci do horních pater budovy. Tuto cestu musí velící důstojníci absolvovat několikrát denně ("Není tu vysílačka?" , "Zůstala nahoře" , cesta tam a zpět, "Tam není", "vždyť je tady v jídelně"....).

Před večerním brífinkem se zákeřnost zelené hmoty potvrdila. Přestože napadeným velícím důstojníkům byl podán protilék, avšak doznívající účinky zelené hmoty se přesto projevily. Mrs. Smith si šla z jídelny (v přízemí) pro výstroj agentů do místnosti, kde spí (1.patro). V počítačové učebně (2.patro) si uvědomila, že je jinde. "Tak otočit a zpět dolů po schodech..."  Před nástěnkou (v přízemí), zjistila, že ani druhý pokus nevyšel. Naštěstí třetí pokus se vydařil.

Večerní brífing jsme započali voláním na plukovníka, který se zapomněl v počítačové místnosti. Všichni agenti najednou řvali na celou budovu: Na-co-cha-ta. Na-cocha-ta!!!! Možná ho přece jen také trochu nakazila zelená hmota. Chtěl nastoupit na brífing v dresu nejmenovaného týmu (Adidas) ...

Večer jsme strávili přehlídkou programů a 3D modelů, které agenti vytvořili během výcviku. Všem se práce opravdu moc povedla.

Zítra nás čekají agentské zkoušky. Držte nám palce.

Fotogalerie