Poslední den

19.11.1931 00:00

Poslední den,

Tak nám nastal poslední den. Ještě než ale přišel ranní budíček, stali jsme se obětmi záludné noční akce. Někdo asi polovinu z nás pomazal pastou na zuby. A tak se místo tradičních šouravých kroků ozývaly z chodby pobavené i lehce podrážděné debaty. Noční majstrštych ale děvčatům nevyšel na sto procent a tak se rychle rozneslo, že pachatelem jsou Bětka, Sára, Kačka a Klárka.

Situace s přibývajícím časem houstla. Tu a tam byli k vidění pološílená individua plánující osobní vendetu a před holčičím pokojem se neustále udržoval hlouček protestantů. Vše tak musel vyřešit až soud, který odhalil všechny podrobnosti včetně toho, že nás podrazilo i nejvyšší vedení!  

Každý postižený měl také možnost navrhnout trest a fantasii nikdo meze nekladl. Děvčata tak měla jezdit na pštrosovy, dostat na holou nebo vyplácet renty. Finální trest byl ale uspokojivý překvapivě pro všechny strany: Obědvat budeme jako lordi se servisem od dívek. To se i odsouzeným zamlouvalo, ale v průběhu jídla jim úsměv z tváře poněkud opadl. Každý druhý si najednou mile rád přidával, žízeň se násobila a někteří by se nejraději nechali i krmit.

Všechny tyto kratochvíle jsme přijmuli s povděkem, protože celý den lilo a lilo. I závěrečnou hru jsme museli poněkud upravit, pompézní hra s vodními pistolkami ve stylu Takeshiho hrad vzala za své. Alespoň máme něco na příště. Zkrátka jsme ale nepřišli, válka gangů stejně nastala, ačkoliv lehce mírnějším způsobem. A vzhledem k tomu, že jedno z deseti stanovišť ukrývalo závody v Trackmanii, nikdo si nestěžoval.

Díky dešti jsme tak i tradiční ukončení přesunuli dovnitř, ale ještě předtím jsme se konečně dostali na chvíli ven a dali si naši oblíbenou vybíjenou se dvěma míči. Ukončení se vydařilo jako vždy. Bonusem letos byl kulatý italský pokrm na pět, za který někteří utratili většinu tvrdě vydělaných dolárku. Celkově se dalo utrácet všude možně, ale přeci jen někteří ještě teď očekávají, že jim zítra nabídneme nějaké zboží ke koupi. Vrcholem pak bylo všemi děvčaty milované karaoke, které ale někteří chlapci rádi opustili pro pár posledních her nebo pro možnost znásobit jmění v ruletě. Lulu sice násobil mínus dvojkou, ale třeba Andrej si vydělal konečně vysněnou „Zuzku“ (Viděli jste vůbec naše supr bankovky?).Zítra už jen přesuneme naše bordýlky do tašek, zamáváme panu pštrosovi a trajekt zpátky do střední Evropy už čeká. Co nás asi čeká příště?

Lucca Ganldofini

Mafie_dvanacty_den