Hlavně dostatečný pitný režim

19.07.1923 00:00

Abychom přispěli trochu do ekonomiky místního ozdravného wellness komplexu, vydali jsme se na celodenní výlet. Vyfasovali jsme každý chleba s řízkem a pochodovali lesem v našich elegantních mundůrech, aby každý věděl, s kým má tu čest. Naším cílem bylo na určeném místě převzít irskou whiskey a propašovat ji zpátky do Loutí City, kde panuje přísná prohibice.

Po vyloupení diamantového muzea se cesta trochu zkomplikovala, protože jsme sešli z trasy a mírně bloudili. Vlevo byla stráň s pokosenými stromy, vpravo byly Slapy, a tehdy nám naše neomylná intuice naznačila, že tudy se asi členové České turistické asociace s kyblíkem a zelenou barvou neplazili. Brzy jsme ale vystopovali onu zelenou značku a pokračovali správným směrem.

V aquaparku zavedli nový čipový systém, který je tak hitech, že k otevření skříňky potřebujete otisk prstu, desetimístné heslo a nejlépe střední odbornou školu - obor dřevorubectví. Za zmínku stojí též atrakce Divoká řeka, která byla obzvlášť divoká, neboť David se ze svého seznamu Deseti způsobů, jak potopit Terku, rozhodl vyzkoušet všechny, a ty funkční pak v desetiminutových intervalech s neskrývanou radostí opakovat.

Po čvachtání jsme od „Irů“ vyzvedli tašky s naší „whiskey“. Rekreanti jen němě zírali na naši skrumáž s flaškami a nepochybně jim klesala čelist, když viděli naši odpovědnou výchovu a dětičky se zásobami jak pro ruskou armádu.

Večer, zpátky v Loutí, nás bohužel nechala ve štychu wifina, takže jsme byli nuceni hrát offline a sázet na dostihy, které se co nevidět poběží. Velkým favoritem je Zuzčin kůň Napoli, naprostým outsiderem je tuším Davidův Salám a zcela nejlepší kurz má můj Shemeek (čti Šemík). Bude to jistě zajímavé…, ale wifina se nad námi, jak teď koukám, opět slitovala, takže jako velký znalec fotbalu (tj. poznám míč a bránu) odcházím sledovat online reportáž zápasu Německo-Francie. Dobrou noc.

Mafie_paty_den