Den šestý - odhalení hlavní padoucha

11.07.2013 21:51

Dopolední počítače jako vždy v klidném duchu. Děti dodělávaly své prográmky.

Odpoledne naši superhrdinové zjišťovali, který z doporučených padouchů (Česílko Underwassermann, Zuzana Kocíková, Floyd Cophead, Zing Zang Wonk Haugan Kari Sushi Karibu Chong) bude ten náš hlavní protivník. Vyslali jsme je tedy na úřady: Tajný úřad pro kontrolu vodních bytostí, Registr nespokojených kantorů, Tajný úřad mimořádně nebezpečných jedinců s paranormálními vlastnostmi, Registr čínských vražedných kuchařů a Úřad pro lokální rozvoj Nevadké pouště - aby o nich zjistili, co se dá. Jenže tyto úřady je vyslali pro různá povolení a ty zas pro žádosti a způsobilosti a ty chtěli zas doporučení .... No prostě byrokracie. 

Na konci se podle získaných údajů museli rozhodnout, který superhrdina je největším padouchem. Všechny týmy vybrali Floyda Copheada, ale při jednotlivém hlasování Tomáš K. a Honza L. označili Česílko Underwassermanna, protože zabil ošklivé Kačátko. Honza S. zas prosazoval Zuzanu Kocíkovou a k němu se hned přidal Adam K.

Večer superhrdinové odolávali dalším padouchům - přišla, jak by jste se dočetli na blozích týmů, očekávaná noční bojovka. Všichni ji zvládli velice statečně (i když někteří hodně rychlým krokem). Všichni se určitě báli, ale očíčka jim všem na konci radostně svítila.

Fotogalerie