Den druhý - Diplomatická výprava do údolí Arryn

29.07.2012 23:59

Dnes odpoledne jsme se těšili do údolí Arryn. Členové rodů vyluštili šifru poměrně rychle (je vidět, že mají loňský meziplanetární výcvik). Tak ještě složit Origami a jdeme! Jenže OUHA!

"No jo vlastně", pronesl jeden panoš (dnes jako i včera už asi po padesáté)

My velmistři už jsme chtěli běžet na naše stanoviště, jenže skládání origami všechny rody zaměstnalo na delší dobu, než jsme očekávali. Ale výsledky byly úžasné (zkuste si složit origami z papíru 1m x 1m) :P

První zastávka byla ZVĚDOVÉ, kde jsme usoudili, že kdyby byla vojna povinná, tito adepti neuspějí. Jen Viky s přehledem uměl odpovědět na všechny otázky - jakou barvu má oblečení ....?, jaký vzor ...?, kolik aut ...? Vysloužil si za to bod do Rytířského bodování, už je z něj sir.

Na jednom ze stanovišť napadll dva členy rodu divočák a ostatní je museli nést, než se jim rány zahojili. Adamovi F. se to tak zalíbilo, že když se ptal David, zda už je zdráv, křičel, že je stále nemocen.

Na konci rody zanechávaly dopisy pro Lady Lisu.  Rádce David se snažil rodu Starků poradit a nakonec pravil: "Nepiš to, to byl jen vzor!"

Viky:"Na poště také vypisuji složenky podle vzoru."

Barča: "No a napíšeš tam Jan Novák, viď?!"

 

Na zítra se chystá rytířský turnaj. Jak to bude vypadat? Že by takto? 

Naši rádci si to již vyzkoušeli!