Den 7. od Adama a Andreje

08.07.2017 07:29

Byl jednou jeden den, Sobota 8.7.201 7.
Abychom dokázali, že jsme opravdoví a odvážní piráti, tak jsme museli projít slavnou „Stezkou piráta“. I když byla velice náročná, tak se nám ji všem podařilo projít beze ztráty na životech a dokonce i bez vážnějších zranění. 
Na stezku jsme vyráželi po 4 minutách. Cestou jsme museli hledat skrytá tajemná slova, kterých bylo celkem 8. Kudy vede stezka jsme poznali podle oranžových fáborků. Celou trať, která měla 6 stanovišť s pirátskými úkoly, jsme museli projít pouze s lahví vody a tužkou. 
Na prvním stanovišti jsme museli přeložit text zašifrovaný pirátskou šifrou. Na druhém jsme museli složit obrázek lodi, který byl rozdělený na malé kousky. Na třetím jsme se museli zorientovat podle obrázků, z nichž každý znamenal, co se od nás nachází na daných světových stranách. Na čtvrtém jsme museli zazpívat pirátskou hymnu. Na pátém jsme měli projít bludištěm a na posledním, šestém, jsme si museli zapamatovat co nejvíc předmětů.
Adam Celecký

Dne 8.7.2016 v 7 hodin nám začal vážně úžasný breafink.
Ze začátku jsme si posedali a najednou se nás začali ptát vedoucí, jestli chceme táborák, když ho někdo nechtěl, tak musel jít spát. Pár lidí to zezačátku lákalo, ale když přišlo na lámání chleba, tak si to rychle rozmysleli. Takže jsme všichni vyrazili pro dřevo a spoustu velkých a těžkých klacků. Bylo to fakt makačka. 
Jakmile jsme dřevo donosili, tak teprve začal ten úžasný breafink. Všichni jsme se sestoupili do fronty na masíčko (buřtíky), některím sice nechutná, tak si ho nedali, což ale já opravdu nepochopím. Buřtíky opravdu zbožnuju. 
Každý, kdo měl zájem, tak si buřtíka opekl do zlatova...nedalo se mu odolat.
Jak mile jsme měli buřtíky opečené, tak jsme si k nim dali chlebík, kečup nebo hořtici a dokonce jsme měli na výběr i křen. No prostě by jste si pošmákli. Když jsme dojedli, tak jsme museli (bohužel) povinně zpívat. Kdo nechtěl zpívat, tak se mohl jít vysprchovat a poté musel jít spát. Pro mě osobně byla určitě lepší ta druhá možnost. Ale každý si vybral něco jiného. Jak mile už skončil breafink, tak už jsme všichni museli být ve sprše a jít taky spát. No bylo to fakt super, jen škoda, že neměli více těch buřtíků.....
Andrej Gnap