Den pátý - Thorovo kladivo

13.07.2011 00:00

 Dopledne proběhlo v klidu. Jen skupinky, které nebyly na počítačích se probudily až modní přehlídkou. Modely, které vytvořily si můžete prohlédnout ve fotogalerii. Nejlepší model byla Barča, která na sobě měla 26 kusů oděvů. Někteří chapci podali protest, že je to diskriminace, protože oni jeden kus oblečení nenosí - a to podprsenku. Kteří byli ti diskrimonovaní, je jasné ...

Odpoledne jsme navštívili virtuální počítačovou jeskyni,  kde jeden světelný krok mohly děti udělat, jedině tehdy, když správně zadali odpověď na jednu z 30 otázek. Na každém kroku sbírali 1-9 peněz a záleželo jen na jejich zvolené strategii. Za tyto peníze si pak mohly koupit Thorovo kladivo. Honza P. prohlásil: "Konečně hra na myšlení!". Říkáme si: "Na co byly ty hádanky a šifry před tím?"

Večer jsme byli zaměstnáni zájemci o specializace. Nejvíce zájemců bylo zvláště mezi malými dětmi. Milan, Lukáš, Tomáš V. a Kačka luštili šifry až se jim z hlaviček kouřilo. Ani se s většími nedohadovali o počítače.

Když přišla bouřka, byly děti zabrány do činností tak, že ji zaregistrovaly až tehdy, když začal vypadávat proud a přestal fungovat internet.

Fotogalerie