Den čtvrtý - Výprava na P2X - 196

12.07.2011 00:10

 Dnes byl celodenní výlet, tedy byli jsme na planetě P2X - 196, kam nás vyslali plnit úkoly Asgardi. Celou cestu nás doprovázela klíšťata, která se záhadně přemísťovala z jednoho na druhého (klíště byl kolíček). Užasný byl Petr, který při výkřiku "klíště", málem dostal smyk, jak rychle ze sebe strhl batoh a prohlížel se, zda ho někde nemá. Na cestu byl každý vybaven pěti životy, které ztrácel, jestliže na otázku odpověděl ANO/NE. Stejným způsobem mohl získat další životy. Ani jsme nečekali, jak pěkně si děti rozvinou svoji mateřštinu. I když někteří lovci svými nejapnými otázkami to zkoušeli skoro na každého. Výborná byla Terezka, která se bavila přirozeně a při tom nasbírala 36 životů (nejvíce ze všech). Úžasná byla i medvědí zkouška u objímacího stromu. Představovali jsme si, jak to bude rychlé, ale děti vyskočily na strom a nechtěly se ho pustit, držely se "jak to klíště"! Nejdéle vydržel Adam, který oproti ostatním, kteří se sunuli stále níž, se posouval výš. Další výborný byl i Honza P. a Kačka, která nevyskočila, ale ladně objala strom rukama a poté i nohama. Největší radost měla, že vydržela déle o 5 s než bratr Tomáš. Den jsme završili koupáním ve slapské přehradě. 

Děti dnes byly úžasné a samozřejmě, že zas perlily spoustou hlášek. Za všechny dnes citujeme Honzu V. na koupališti: " Do pr... někomu jsem to rozsed chleba!"

A večer při hraní her po síti: "Májo, ty seš nám totálně k ničemu, to ti říkám rovnou!"

Je třičtvrtě na jednu, za čtvrt hodiny musíme vzbudit nejstarší chlapce z pokoje Lamí díra, aby nám řekli, zda se jim dobře spinká (binec dělali ještě kolem půlnoci). Jejich reakci popíšeme zítra.

Dobrou noc přeje SG-1, dnes v plné sestavě.

 

Fotogalerie

A jak to dopadlo?

Honza a Viky nám ráno vyprávěli svůj sen: Najednou se rozsvítilo, mezi dveřmi stála Zuzka a Ilča a moc hezky nám popřály hezké spaní. Byl to sen nebo skutečná realita? To necháme na nich. Ostatní chlapci z pokoje vůbec netušili, o čem je řeč. Ale od té doby je večer celkem klid.