Den 8. od Kryštofa a Danielky

09.07.2017 21:33

Na dnešním turnaji v Trackmanii měli závodníci za úkol dojet trať za co nejkratší čas. Celkem měli neomezený počet pokusů a v základní skupině celkem 1 minutu na rozehrání a 5 minut na zajetí výsledného času. 
V prvním a druhém kole zápasu byli proti sobě členové týmů. Po odehrání prvních 2 kol se sečetli pořadí v týmech a dále postoupili ti, co měli součet menší nebo rovný 9.
Semifinálové skupiny:
A) Albert B Lukáš M Lukáš L Marek Š Ondřej Š
B) Filip V Martin Š Martin H Michal C Vojtěch M
C) Adam C Andrej G Filip K Matyáš Tomáš C
D) Jakub V Kateřina K Kryštof P Milan Tomáš Vs
Ve finále se hrála mapa C06 a závodníci na ní měli 1 rozehřívací minutu a celkem 10 minut na závod. Do finále se dostali Milan M, Kryštof P, Lukáš M, Michal C, Andrej G, Albert B, Adam C a Vojtěch M.
Celý turnaj vyhrál Milan M, na druhém místě skončil Kryštof P a na třetí byl Lukáš M.
Kryštof

 

Dnes odpoledne jsme kreslili na bílá trička znaky našich nových týmů. Docela nám to šlo. Každý obrázek se musel vázat k názvu týmu. Začali jsme venku, ale za chvilku začalo hodně pršet, a proto jsme se přesunuli do jídelny. 
Každý tým nejdříve musel navrhnout vzor na papír a pak ho vyřezat do fólie. Nakonec jsme si vzali rám, na kterém byla tenká látka, přes kterou se sítotiskem obtiskl obrázek na tričko. Do trička se vložily noviny a přiložil se na něj rámeček s obrysem vyřezaným do fólie, pak už se jen nanesla barva, a protože jsme neměli váleček, roztírali jsme barvu pravítkem. Když byla barva dostatečně rozetřena, sundal se rámeček a tričko se nechalo usušit. Ti, co tiskli na tričko, zůstali v jídelně a ostatní si šli ven hrát.

Danielka