11. den od Kačky

13.07.2017 17:01

Den začal jako obvykle snídaní, složenou z obvyklých pirátských pokrmů. Poté jsme dopilovávali programy. Po vydatném obědu a poledním klidu následoval odpolední program. Těžce zraněného Černovouse jsme sice zajali, ale po noci strávené ve vězení zemřel. Jeho poslední slova byla : „DISIX“. 
Rozhodli jsme se tedy navštívit Černovousovy milenky a zjistit o tomto slově víc. Cestou nás pronásledovalo různé počasí přes modré azuro až po černé mraky bouřky. Podle toho jsme se rozhodovali, zda vůbec vyplujeme. 
Cestou jsme proplouvali přístavy, které nám ukazovali cestu dál. V každém z dvanácti měst jsme našli kousek mapy, který nám měl ukázat, kde leží Černovousův ukradený poklad. 
Po složení mapy jsme našli souřadnice pokladu. Všichni jsme nadšeně doběhli k pokladu s myšlenkou, že je konečně po všem. To ale nebylo. Truhla byla zamčená a za pomocí šifry jsme našli místo, kde byl klíč ukryt. Slavnostně jsme truhlu otevřeli a rozdělili si tučný poklad.
Při breafingu jsme ukázali naše celotýdenní snahy a zatančili tanec na počest naší hlavní vedoucí Zuzky. Den jsme zakončili táborákem, při kterém jsme si zazpívali naše táborové hity.

Kačka K.